join me!

daily usha

Friday, April 29, 2011

Saturday, April 16, 2011

lama gila tak update blog.HAHHA rindu lah ..hmmp story terbaru dengan DANIEL IZHAR dah break but now dah ada penganti lah HAFIZ MUSTAFFA hee..orangnye pendek,gela-gela aa.HAHHAtapi boleh tahan saynag lah dekat dy sebab baru sebulan lebih kiteorang couple :) hope laa kekal sampai akhir hayat :) AMIN..
tak tahu nak story apa.. tenguk je lah muka bf baru aku nie ..heee

Sunday, February 20, 2011


one day with you really make me happy sayang :)
even so tired we enjoyed right??HAHA
here the picture at my house





seharian bersamanya membuatkan aku terase lebih sayang padanya dengan kerenah
kami berdua aku rase banyak persamaan :)

si budak pendek yang baru lepas mandi ..

bila melihat matanya,hatiku seolah-olah  terasekan sayangnya :) HAHA

aku sayang kau mohd daniel .izhar

ape yang aku harap hubungan kita kekal dan berpanjangan :) mudah-mudahn ALLAH S.W.T kabulkan doaku :)

thats shirt was present from me to him :)


sayang iloveyou :) imissyou :) ineedyou.thank you for everything by!! 

Saturday, February 19, 2011

hari maulidulrasul di smk pasir putih

 19 feb 2011 warga smk pasir putih berkumpul di dataran kejat sekolah kami.untuk memanjatkan selawat ke atas NABI MUHAMMAD s.a.w.
keadaan di sekitar sekolah sewaktu jam 7.30pagi,semua pelajar dan guru berkumpul untukbersama-sama merayaikan maulidurasull .


  hah nie model kupon maolid kita :) HAHA
warga SMK PASIR PUTIH
PENGETUA bersama PENCERAMAH yg dijemput.

pelajar-pelajar yang khusyuk mendengar ceramah yang sangat bermakna
berkisahkan asal usul RASULULLAH s.a.w
para pelajar dan guru bersama2 melaungkan selawat memanjat kesyukuran kepada
NABI MUHAMMAD s.a.w
para pelajar perempuan yang menahan kepanasan :) HAHA kesian kauorangkan.
hmm sabar je lah okay:)

ATEAYA:byla cube try panggil lyn,dy tga snap-snap gamba tue ,cepat lha .HAHA
BYLA:aahkan,haha dy uh ta rety malukan .heejap byla try panggil :)
haha nie lah dua puteri lilin yang suka bebel n bergosip :)

makan time :) abu dzar,shazleen,atiyah :)

geng 4 zahrawi makn :)

korang makn bersepah gila(!)
nie yang beria,zuhair.mizi dan adibb :)

abu dzar :)yang kecil dan comel :)
we're besty forever :) HAHA

hah ni owner blog :) HAHA ,igt taw birthday girl :)

ketua n pen. ketua tingkatan yang terbaekk :)
haihh mempromosikan hasil kerja nur atiyah(center) :)
hah kepenatan nie time lepak taw.pleasing buku chemis :)
ini dia si dara jelita fateen,teya,izzah:)
yang si ayu ini ,si adek manis (su'a)
iloveyou friends forever :)
hah masingmasing (!) lihat sendiri je okay :)

hmm penat sangat jadi photographer sampai kotorkotor baju :(
*gambar penutup
gambar yang terlalu kepenatan :(

aksi sebelum balik :)
ahhaha
done :bungaeylin.blogspot.com

Thursday, February 17, 2011

♥♥♥ iloveyou~

terbaik sungguh kau mohd daniel bin izhar (!)


kau cukup terindah by!!iloveyousofuckingdamnmuch taw b :) ahah 
1st meet kita really2 amazing (!) HAHAH
sumpah kau buat aku happy sangat hari itu!sumpah kelakar habes lha kan!!
HAHA
1st-1st datang dekat dengan aku dah jumpa bakal abang iparkan :) HAHAH
AHHA 
btw mmg best tak tahu nak cakap ape sudahh.HAHHA

Thursday, February 3, 2011

BG nak story morry :)

ahhahah BG ad sorang kawan tau name dy **** ERR(!) secret lha siket kan HAHAH ..BG tak tahu ape masalah dia n die anggap BG as ap pd diri dy bub bila BG bergayut dgn my love dy sbuk nak jeles bagai ape kejadah semua :p AHHAHA pelik kan..BG lagi pelik tahu!! beberapa hari lepas mmg BG minat dkt dy BUT after datang nye si BABY FACE dalam hidup BG ,BG terus tertukarr .AHHAHAH so now BG suka si BABY FACE itu boleh?? ahahhaha

Tuesday, February 1, 2011

1/1/2011-1/2/2011


hmmm sudah bape hari cuti sekolah tapi die lansung ta muncul !! knp!!! aku rindu die!1 die dah lupe aku ke wahai ahmad amirul adli !! mane awak b!! saya tunggu awk ! tak kan MRSM awk ta cuti lansung.. hmm sumpah saya mencari awk sampai semua kawan awk saya tnye kan pasal awk!!
tolong aaa :(

kauorang peneman hati ini ♥

dah lame sungguh ta mengupdate ini blog maaf ye yaayang ku :) HAHA
kau mohd azim ♥
kau saed jailani ♥



sejak dan ketika ini kau peneman dah sahabat yang sering membuat aku ketawa :) HAHA
happy bila wall on FB dgn korang ber2.. masingmasing otak mereng HAHA sayang sangat dekat korang♥.auuauww(!)

Wednesday, January 19, 2011

thanks to kilatphoto crew :) nice shoots:)

terima kasihh sangat to taufiq ,ajish.aoz.neko :) akhirnye impian eylin tercapai sgt2 :)