join me!

daily usha

Friday, December 31, 2010

thanks to an yang sudi merawat luka ak nie:)

SUMPAH kau mmg besty yang terbaik dpd ladang ohh :)
zyan dean
SUMPAH THANKS SGT :)

Thursday, December 30, 2010

biar lha berakhir demi kebaaikan sendiri and family :)

sorrry reeza .terpaksa wat keputusan ni semua:) ats dasar FAMILY lagi penting so so SORRY :( BYE babe..
take care :)

Wednesday, December 29, 2010

starhill :)

tak cukup tidur kudd pagi nie :) tibe2 jek ibu kejot bangun dalam kol 9 mcm tue then die cakap mama bella ad call ibu ajak aku g STARHILL mandi2 :) so aku ape lagi lincah2 siap then mama bella dtg sampai amek aku kami terus meneruskan perjalanan kami ke STARHILL :)


hee transpot kami :)

perjalanan pergi :) HAHA
sudah sampai ke destinasi :)
hmm sampai2 jek kat situ kiteorg terus snap2 pic :) ahha BELL jadi model aku hahah :) kesian dy kann :)

bella n fippy eskot utama :)

HAHA :)

lengang gila time nie pukul 10 AM :)

makan time :)

hahaha ad something jadik time nie :) yayang aku nie boleh pulak terseliuh time tenga jalan ni yang aku snap pic nangka busuk jatuh.HAHA :) but mmg funny habes lha sayg you time nie :D


hahhaha TIME nie kiteorang terjumpe 1 gangs i best gile layan kepale dorg :) thanks dude :) nice meeting you alls tahu!!
mr .sharul eskot yg agak lambat join group rombongan cik kiah kami :D haha

haha nie eskot yang turut join rombongan cik kiah lha :) AHHA
  time nak balik nie :)
ramaikan rombongan cik kiah yang sharul bawak HAHA :D

you alls mmg gerek HABES :)

lastlast babe :) 123 SNAP!!

TIME KEPENATAN :) eylin cepat yang 123 SNAPPP!! 

in car :)
huhhh penat kudd tiem nie berkubang dalam air dpd kol 10,30am - 3pm :) btw mmg best habes :) thank mama bell yang bawak kiteorang :)


Tuesday, December 28, 2010

makan OHH makan


hahha :) cite pasal makan .sate kajang doe :) tak ad lha sedap mane pon tady setakat celah gigi uh boleh tahan lha :) hahah lapa punye pasal sumbat je lha kan :) time nie kat kajang lha after tenguk aunty kat hospital masing2 dah kebulor tahu :) so paling dekat ini jek yang ade so sental jekkk :p






hahhh!! nie lha SATE KAJANG uhh :)

HAHA waktu perniagaan pon nak SNAP :p

menu utama kat sate kajang :p

layan diri okay:)

haha waiter kami EN.SHAHLI (ayah)

menumenu sampingan :)

hee ini jek lha :)
Hahaha:) its over :)

Monday, December 20, 2010

kau meninggalkan aku :(

hmm sedihh kuddd reza cakap dy ad mslah n tk gune fon lagi :( hmm entah bile lha dy gune fon balik kan..sabar jek lhaaa ..hmm so hubungan tergantong cm uh jekk :( enth mcm mane lha kan hidup aku tnpe si budak REMIXX uh :( hmm so badly maybe :( but i hope everything would be fine:)

Thursday, December 16, 2010

RESULT ohh RESULT :)

23 DECEMBER 2010 :) JK061K058 angka giliranku yang telah didaftarkan oleh jabatan pendidikan :) HEE aku doadoakan semua agar berjalan lancar nanty and semua dpat RESULT YANG GEMPAK habes!!! grr aku mintak2 ae yang aku target nie dapat A :
BM :A
BI  : A
SN : A
AG : A
GEO: A
KH :A
MT :B
SEJ :B
insyallah kan mudah-mudahan semua ni dpat lhaa :)

Wednesday, December 15, 2010

kepenatan :(

hari nie 15/12/2010 hari jadi bella kesayangan aku tuehh..HAHA sempat wishh..
siap awal2 lagi wishh..hee sayang tahu tak dekat die uh..then pagi tady bangun awl jugak lhaa..bub ucu n tok pompuan datang from kl le..so kite plan nak g pusing2 jb tapy pegi 2tmpat jek!! HAHA tady just pegi JUSCO n GIANT haha..ucu macam RAMBANG MATA time kat JUSCO ..masuk REJECTSHOP macam2 beli sampai dekat 700 habes tau.huhu..hee aku sempat jugak tumpang sekaki ucu bagi 50 tady ronda nk beli baju HEE..masuk DOROTHY PERKINS,MANGO tapyy ta dapat ponn baju lhaa.. last2 dpat baju dekat HUSH PUPPIES jekk..grrr HAHAHHA 79.90 jek hrge dyee..tapy less 50% jekk so dpat le 39.90 hee:) dapat le satu..

Saturday, December 11, 2010

kenangan bersama si dia buat aku rase selesa bersamanya :) nabila antasha namenye diberi!!! aku dan dia bagai sudah bertahun berkenalan kan saygg!!aku rase satu malam tak cukup untuk aku gembira bsama!!! grrr bestkan bell timetime tu kite lepak kat hos even sengugut saya yg melampau!! sy tetap buat awk ketawa :) HAHAHAHA

Wednesday, December 1, 2010

i cant explain what was happened to me :( its realy suck because everyone blame me and they scold me because they said that i'm take her boyfiey hey i not like that okay! i already has myowns :) jangan terkejut if berlaku perubahan yg ketare pd aku one day!! aku ad hidup aku sendiri tolong pegi dpd hidup aku!!
pegi jauh2 aku tanak amek tahu tntg korang lagi!!