join me!

daily usha

Friday, December 31, 2010

thanks to an yang sudi merawat luka ak nie:)

SUMPAH kau mmg besty yang terbaik dpd ladang ohh :)
zyan dean
SUMPAH THANKS SGT :)

Thursday, December 30, 2010

biar lha berakhir demi kebaaikan sendiri and family :)

sorrry reeza .terpaksa wat keputusan ni semua:) ats dasar FAMILY lagi penting so so SORRY :( BYE babe..
take care :)

Wednesday, December 29, 2010

starhill :)

tak cukup tidur kudd pagi nie :) tibe2 jek ibu kejot bangun dalam kol 9 mcm tue then die cakap mama bella ad call ibu ajak aku g STARHILL mandi2 :) so aku ape lagi lincah2 siap then mama bella dtg sampai amek aku kami terus meneruskan perjalanan kami ke STARHILL :)


hee transpot kami :)

perjalanan pergi :) HAHA
sudah sampai ke destinasi :)
hmm sampai2 jek kat situ kiteorg terus snap2 pic :) ahha BELL jadi model aku hahah :) kesian dy kann :)

bella n fippy eskot utama :)

HAHA :)

lengang gila time nie pukul 10 AM :)

makan time :)

hahaha ad something jadik time nie :) yayang aku nie boleh pulak terseliuh time tenga jalan ni yang aku snap pic nangka busuk jatuh.HAHA :) but mmg funny habes lha sayg you time nie :D


hahhaha TIME nie kiteorang terjumpe 1 gangs i best gile layan kepale dorg :) thanks dude :) nice meeting you alls tahu!!
mr .sharul eskot yg agak lambat join group rombongan cik kiah kami :D haha

haha nie eskot yang turut join rombongan cik kiah lha :) AHHA
  time nak balik nie :)
ramaikan rombongan cik kiah yang sharul bawak HAHA :D

you alls mmg gerek HABES :)

lastlast babe :) 123 SNAP!!

TIME KEPENATAN :) eylin cepat yang 123 SNAPPP!! 

in car :)
huhhh penat kudd tiem nie berkubang dalam air dpd kol 10,30am - 3pm :) btw mmg best habes :) thank mama bell yang bawak kiteorang :)


Tuesday, December 28, 2010

makan OHH makan


hahha :) cite pasal makan .sate kajang doe :) tak ad lha sedap mane pon tady setakat celah gigi uh boleh tahan lha :) hahah lapa punye pasal sumbat je lha kan :) time nie kat kajang lha after tenguk aunty kat hospital masing2 dah kebulor tahu :) so paling dekat ini jek yang ade so sental jekkk :p






hahhh!! nie lha SATE KAJANG uhh :)

HAHA waktu perniagaan pon nak SNAP :p

menu utama kat sate kajang :p

layan diri okay:)

haha waiter kami EN.SHAHLI (ayah)

menumenu sampingan :)

hee ini jek lha :)
Hahaha:) its over :)

Monday, December 20, 2010

kau meninggalkan aku :(

hmm sedihh kuddd reza cakap dy ad mslah n tk gune fon lagi :( hmm entah bile lha dy gune fon balik kan..sabar jek lhaaa ..hmm so hubungan tergantong cm uh jekk :( enth mcm mane lha kan hidup aku tnpe si budak REMIXX uh :( hmm so badly maybe :( but i hope everything would be fine:)

Thursday, December 16, 2010

RESULT ohh RESULT :)

23 DECEMBER 2010 :) JK061K058 angka giliranku yang telah didaftarkan oleh jabatan pendidikan :) HEE aku doadoakan semua agar berjalan lancar nanty and semua dpat RESULT YANG GEMPAK habes!!! grr aku mintak2 ae yang aku target nie dapat A :
BM :A
BI  : A
SN : A
AG : A
GEO: A
KH :A
MT :B
SEJ :B
insyallah kan mudah-mudahan semua ni dpat lhaa :)

Wednesday, December 15, 2010

kepenatan :(

hari nie 15/12/2010 hari jadi bella kesayangan aku tuehh..HAHA sempat wishh..
siap awal2 lagi wishh..hee sayang tahu tak dekat die uh..then pagi tady bangun awl jugak lhaa..bub ucu n tok pompuan datang from kl le..so kite plan nak g pusing2 jb tapy pegi 2tmpat jek!! HAHA tady just pegi JUSCO n GIANT haha..ucu macam RAMBANG MATA time kat JUSCO ..masuk REJECTSHOP macam2 beli sampai dekat 700 habes tau.huhu..hee aku sempat jugak tumpang sekaki ucu bagi 50 tady ronda nk beli baju HEE..masuk DOROTHY PERKINS,MANGO tapyy ta dapat ponn baju lhaa.. last2 dpat baju dekat HUSH PUPPIES jekk..grrr HAHAHHA 79.90 jek hrge dyee..tapy less 50% jekk so dpat le 39.90 hee:) dapat le satu..

Saturday, December 11, 2010

kenangan bersama si dia buat aku rase selesa bersamanya :) nabila antasha namenye diberi!!! aku dan dia bagai sudah bertahun berkenalan kan saygg!!aku rase satu malam tak cukup untuk aku gembira bsama!!! grrr bestkan bell timetime tu kite lepak kat hos even sengugut saya yg melampau!! sy tetap buat awk ketawa :) HAHAHAHA

Wednesday, December 1, 2010

i cant explain what was happened to me :( its realy suck because everyone blame me and they scold me because they said that i'm take her boyfiey hey i not like that okay! i already has myowns :) jangan terkejut if berlaku perubahan yg ketare pd aku one day!! aku ad hidup aku sendiri tolong pegi dpd hidup aku!!
pegi jauh2 aku tanak amek tahu tntg korang lagi!!

Tuesday, November 30, 2010

muhammad shahril redzza bin ibrahim :)

iloveyou b <3
                                                          
kau yang ku puja :)


only you muhd shahril redzza bin ibrahim



Monday, November 29, 2010

                                                     iloveyou .you're my past :)

Sunday, November 28, 2010

cuti2 KL & MELAKE :)

perjalanan bermula dpd MUAR-KUALA LUMPUR-MELAKE
sangat memenatkan :) tapi best sangat :)




                                                                    kuala lumpur


                                                            keadaan yang sesak


                                                                masa untuk makan :)







Friday, November 26, 2010

can i be a model one day :) HAHA

                                                                     eylin icon



                                                                  senyuman manis

                                                                     bunga icon

                                                                     eylin icon :)

Thursday, November 25, 2010

runsing seribu kali runsing

bagai dipanah duri sembilu.. apekah dosaku kau buat begini ..setiap mase fikir tentang awak n hubungan kita :) ta sanggup nak tanggung derita nie lg awk :( saya tk blh TAHAN awk mcm nie :( kesian sy tguk awk..
sy nak bantu awk :) sy paham awk ,sy pham sgt awk skg ni mcm mane :( sy relakan awk pergi tapi sy tetap tunggu awk slagi sy termampu :) sbub sy dah syg awk:( sy rindu awk. sy akn tungg kepulangan awk nty okay awk :) jangan risau lha awk tetap dlm hati sy :) awk settlekan semua ini dulu okay awk :) sy akan tunggu kepulangan awk dlm hati sy :) sy YAKIN yg ONE DAY semuanya akn berakhir dan kita kn jalani hidup yg happy :)apeape pun sy ta nak awk kusut2 okay :) jage diri tue awk jgn pkir lain slain dpd exam awk next week kan :) jage kesihatan awk selama exam ni okay :) blja elokelok tahu!! jangan give up sayg!!!CHAYOUK!!CHAYOUK!!

nikon dslr was mines

auwww DSLR NIKON :) its mines lhaa :) keinginan ku teguh kepada mu babe :p haha sabarkan je lha hati aku menunggu kehadiran mu bebrapa hari sje lagi :) pewhh ta sbar siakk nak dapat kau .sesungguhnya kau akn menjadi BABY NIKON yg akn ku jage setiap mase tahu tak!! aku janji sama kau lha doe dapat jek kau kan BABY aku jage kau mcm nak rak!! sampai bilabila tau dok kau milik aku :) weee~

Wednesday, November 24, 2010

baru beberapa jam tanpa b by bagaikan dalam hidup yang sunyi b :( ta tahu knpe smlm macam tue :( sedih 1st time kita tak text kan sayggg :( rindu b yang ta terhingaa tahu tak!! bila lha kita dapat meet wat 1st time kan b :( lame lagi nak tunggu b balik dpd ktn hmm..SABAR sahaja lha kan :) b tahu tak by dah sayg gila kan b :( tapi semalam 1 kjadian yg wat sayg sedih sgt TAHU !! b boleh approve "THATS GIRL" dalam acc fb b!! grr kesabaran by merundum tahu tak SAYANGGKU EKIE !! but sayg trust dekat b after b yakin kan kat by yang b punye PENDIRIAN TETAP PD YANG 1:) sayg lega dgar semua tu b!! b lha segalanya skg :) dah tk ad orang lain yg boleh ganti tempat b mulai tanggal 24.NOV.2010
                          mohd fitri <3 nur shazleen najiha 
tarikh keramat bagi saya dan dia :) 24 NOV 2010 , 2:45 am kami nekad dah bersedie untuk memulakan hidup baru bersama setelah hati kami dihancurkan oleh seorang yang amat kami sayangg DAHULU :) kini saya dan awak bersatu b!! saya berjanji pada diri sendiri akan sayang awak sampai bile-bile dan akan jage awak lebih dpd saya jage diri say b!! INSYALLAH kita kekal dengan hubungan ini walaupun kita berjauhan .by terharu bila b cakap yang "b dah nekad n ini keputusan dpd haty b dan b pilih awak untuk bersama b memulakan hidup baru sebub awak yg b syg sepenuh hati b skg " b saya tak sabar nak jumpa dengan awak b!! mungkin ke kita berpisah ?? OH TIDAK!!! ta sanggup b pisah dengan awak sayg gilaa kat awak!! awk NYAWA orrg b:) orang nak KEKAL dgn awak sampai MATI b! b JANJI : JANGAN TINGGALKAN orang b!! iloveyou somuch lha mohd fitri b samsudin :) alalalalla~

Tuesday, November 23, 2010

menunggu kepulangan fitri :)

mulai dari pukul 10:00 pm aku menunggunya yang sedang khusyuk study bersama temannya :) aku menanty dengan hati yang tenang kerana hati ini sudah BERBUNGA-BUNGA buatnya :) dia berkata esuk dy akan menghadapi test dan aku hanya mengiakan sahaja kata-katanya :) bagi ku ini masa depannya aku harus pahamkan keadaan dia disana:) harap dia tidak merosakkan kepercayaan ini .. tepat pukul 12 kami berTEXT kembali dan dia berkata "b dekat kdai mkn dgn kawan2"hmm aku happy ingat slepas disitu dia akan pulang terus ke rumah dan akan berGAYUT bersamaku :) tetapi TIDAK kerana dia menyambung semula pmBELAJARANNYA sehingga ke 1:15am katanya tapi dia mengHAMPAKAN aku lagi kerana katanya KIRA-KIRANYA maseh belum selesai dan aku gembira kerana dia cakap"tunggu lha. by jangan tidur  lg lha, b tak sabar nak balik n bgayut dgn by " aku hanya ketawa keGEMBIRAAN :) HAHA aku TUNGGU dengan hati yang GUMBIRA ngee~ 

kau yang terbaik

mohd firti bin samsuddin :)  23 nov our first meeting on fb right :) da lame kenal tapi baru je nak mesra pd tarikh ini kan .. HAHA terharu sangat bila awak cakap "you make me smile " rase terkejut b..tapi by hadir untuk happy kan awak saje b.bub by tahu awk sayang emma lagi :) hope awak akan sentiase happy dgn org okay :) even kita hanya seorang KAWAN tak kesah asalkan awak happy :) mungkin PERSAHABATAN  boleh  memulakan SATU perhubungan yang akan KEKAL :) tapi nak juga luahkan yang by dah mula SAYANG b:) insyallah orang akan try MAKE YOU ALWAYS HAPPY :) <3